LajmeMaqedoniTopLajm

MPB / Është përgatitur njoftim për ujësjellësin në Siniçan, veprimet e mëtutjeshme i merr prokuroria e Tetovës

Ministria e Punëve të Brendshme informon publikun në lidhje me ndërtimin e sistemit të ujësjellësit në fshatin Siniçan, komuna e Bogovinës se Sektori për Punë të Brendshme Tetovë ka përgatitur njoftim në lidhje me procedurën dhe detyrimet ligjore dhe e njëjta do të dorëzohet deri te Prokuroria Publike Themelore në Tetovë, nga ku njoftojnë se procedura e mëtutjeshme do zhvillohet sipas direktivave të Prokurorisë Themelore të Tetovës.tv21

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close