LajmeMaqedoniTopLajm

MOST: Parregullësi në një vendvotim në Kërçovë

Sipas informatave të deritanishme të konfirmuara nga vëzhguesit e MOST-it, në vendvotime kanë vërejtur parregullsi në vendvotimin 0755 në fshatin Osoj, Komuna e Kërçovës, me ç’rast një votues e ka fotografuar fletëvotimin dhe e ka vendosur në kuti votimi.

“Është thirrur policia, fotografitë janë fshirë, policia ka bërë procesverbal, ndërsa personi është marrë në bisedë informative, theksuan në konferencë për shtyp nga MOST-i.

Related Articles

Back to top button
Close
Close