LajmeMaqedoniTopLajm

Ministri Jeton Shaqiri: Do të përmbushi programin qeveritar për digjitalizim e administratës

Ministri Jeton Shaqiri, është zotuar se programi i qeverisë për digjitalizim, do të realizohet, duke cekur se “krijimi i kushteve më të volitshme për jetë, veprim dhe zhvillim të qytetarëve këtu në vendin tonë, do të jenë prioritet në mandatin tonë”.

Ja postimi i z. Shaqiri:

Krijimi i kushteve më të volitshme për jetë, veprim dhe zhvillim të qytetarëve këtu në vendin tonë, do të jenë prioritet në mandatin tonë.
Do të jem në shërbim të qytetarëve, me përpikmëri do të përmbush programin qeveritar, dixhitalizim të tërësishëm të shërbimeve, administratë të reformuar dhe moderne.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close