LajmeMaqedoniTopLajm

Ministri Hoxha, janë paguar 88 milion denarë subvencione

Agjencia për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural ka paguar 88,108,31500 denarë në llogaritë e 9,864 personave, që kanë aplikuar për subvencione për kryerjen e veprimtarisë bujqësore në zona me mundësi të kufizuara.
Bëhet fjalë për pagesën e masës “211 Ndihmë për kryerjen e veprimtarisë bujqësore në zona me mundësi të kufizuara për veprimtari bujqësore” ose e njohur më mirë si NZMK. Mjetet janë siguruar nga Programi i Zhvillimit Rural. Përfituesit e kësaj mbështetjeje janë fermat bujqësore që veprojnë në një lartësi prej më shumë se 700 metra.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close