LajmeMaqedoniTopLajm

Micevski: Pjesëmarrja “online” në seancat e Kuvendit nuk është kushtetuese

VMRO-DPMNE-ja thotë se për nismën e kryetarit të Kuvendit Xhaferi për ndryshim të Rregullores kanë mësuar nëpërmjet mediave dhe nuk e kanë pranuar akoma për ta parë se çfarë përmban ajo. Megjithatë, koordinatori i grupit parlamentar i kësaj partie Nikolla Micevski për Alsat thotë se qëndrimi i tyre është tashmë i njohur dhe nuk mbështesin asnjë nismë që është në kundërshtim me Kushtetutën.
“Kushtetuta nuk lejon mënyrë tjetër të punës së Kuvendit prandaj nuk ka mundësi për konsensus.” – deklaroi Micevski.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close