LajmeMaqedoniTopLajm

Mexhiti dhe Aliu prezantojnë aplikacionin “Shëndeti im”

Ministrio i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti së bashku me ministrin e shoqësirë informatike dhe administratës, Azir Aliun sot kanë prezantuar aplikacionin më të ri për shëndetësi “Shëndeti im”, që do t ‘i ofrojë çdo qytetari një pasqyrë në të dhënat e tyre shëndetësore, historikun mjekësor, detajet e recetave, specialistëve, diagnozave, referimeve laboratorike dhe spitalore dhe të dhënat e imunizimit, shkruan Top24

“Ky aplikacion do të thotë një hap përpara në sistemin tonë të kujdesit shëndetësor dhe një mjet që përfitojnë jo vetëm individët, por përfitojnë edhe ofruesit e kujdesit shëndetësor dhe shoqëria në tërësi.” shkrtuan ministri Aliu.

 

Related Articles

Back to top button
Close
Close