LajmeMaqedoniTopLajm

Lëvizja Besa caktoi ministrin dhe zv. ministrat për qeverinë e re

Lëvizja Besa mbrëmë në Kuvendin Qendror zgjodhi funksionarët e saj për përbërjen e re qeveritare.

Lëvizja Besa do të udhëheq me Ministrin e Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, e cila do të udhëhiqet nga sekretari i përgjithshëm i kësaj partie Arjanit Hoxha.

Lëvizja Besa do të përfaqësohet edhe me dy zv. ministra në Qeveri. Për zv. ministër të Arsimit dhe Shkencës u propozua, Arafat Shabani si, ndërsa për zv. ministër të Kulturës, Sedat Sulejmani

Related Articles

Back to top button
Close
Close