MaqedoniTopLajm

Grubi pret në Shkup Dritan Abazoviç

Takim vëllazëror me Dritanin.

Dy vendet tona janë në rrugë të duhur dhe bashkëpunimi midis nesh nuk do të mungojë.

Kohëra të mira për rajonin tonë janë para nesh.

Братска средба со Дритан.

Нашите две земји се на добар пат и соработката меѓу нас нема да изостане.

Добри времиња за нашиот регион се пред нас.

Shkroi Grubi në statusin e tij në facebook!

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close