LajmeMaqedoniTopLajm

Laboratori LAOR në Tetovë -lider për analiza gjaku dhe test të pranisë së virusit SARS/COVID19

Laboratori LAOR në Tetovë të Maqedonisë së Veriut është investimi më i ri ultramodern, që ofron analizat më të sakta laboratorike për pacientët me standarde ndërkombëtare.

Laboratori LAOR bënë edhe testin për COVID19 me aparaturat më të sakta gjermane, me certifikatë ndërkombëtare që njihet kudo në Evropë dhe botë.

Me mijëra qytetarë nga Maqedonia e Veriut dhe diaspora kanë pasur mundësin që të bëjnë testimet diagnostifikuese në këtë laboratorë edhe për virusin COVID19, njëherit edhe për marrjen e domosdoshme të  certifikatës se nuk janë të prekur nga virusi për të udhëtuar më lehtë në shtetet e ndryshme të Evropës dhe në Amerikë.

Laboratori LAOR që gjendet përballë spitalit të Tetovës,është tërësisht i pajisur me aparatura tërësisht të reja dhe infrastruktura e laboratorit është tërësisht e re, gjë që e lehtëson edhe më shumë punën për stafin dhe pacientët.

Shërbimi si zakonisht është super i mirë, i kualifikuar dhe shumë i shpejtë.

Laboratori LAOR është një risi teknologjike, me pajisje robotike për kampionët.

Para 10 vitesh u hap Laboratori Qëndror LAOR në qytetin e Tetovës në Maqedoninë e Veriut, tashmë një ndër laboratorët e analizave mjekësore më të mëdha në Tetovë me rajonin e Pollogut , i cili u shërben pacientëve me njëgamë shumë të gjerë testesh laboratorike.

Laboratori LAOR u shërben më shumë se 20 ambulancave nga e gjithë Maqedonia si laborator Referent.Laboratori LAOR është një ndër laboratorët e akredituar me ISO  standardet.

Laboratori LAOR është i fokusuar në shërbimin e analizave laboratorike specifike për pacientet. Për termine kontakton në telefoni 075-273-746

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close