LajmeMaqedoniTopLajm

KSHZ shtyu afatin për mediat që të paraqesin raportin për shërbimet e realizuara për zgjedhjet

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) njoftoi se po e shtyn afatin për paraqitjen e raportit për shërbimet e realizuara dhe faturën që përmban një kopje të njoftimeve nga media e shtypur dhe media elektronike (portalet e internetit), e cila skadon sot (17 korrik 2020). në përputhje me Programin e Rishikuar për vazhdimin e aktiviteteve zgjedhore për zhvillimin e zgjedhjeve të parakohshme për deputetë.nezavisen.mk

“Në mënyrë që media të mos dëmtohet, ky afat do të shtyhet dhe dokumentacioni i plotë do të jetë në dispozicion të mediave të shtypura dhe mediave elektronike (portalet e internetit) në ditët e ardhshme, pa pësuar pasoja”, tha SEC në një deklaratë.

Related Articles

Back to top button
Close
Close