MaqedoniTopLajm

Kryetari i komunës së Tearcës z.Isen Asani pret në takim përfaqsuesit e kolexhit “Yahya Kemal”

Komuna e Tearcë njofton përmes llogarisë së saj në facebook:

Me datë 25 mars, 2021 për vizitë zyrtare ishin përfaqsuesit e Kolexhit privat “Yahya Kemal” në krye me drejtorin general z.Musa Tekkoyun, z.Mustafa Tural, drejtor i shkollës në f.Kamenjan shoqëruar nga PIAR-I z.Syrija Tauk.

Në takim i priti kryetari i komunës z.Isen Asani dhe përgjegjësi për arsim z.Muamet Rexhepi. Temë diskutimi ishte bashkëpunimi i ndërsjellë në mes institucioneve arsimore, shkollat fillore dhe kolexhi.

Drejtori gjeneral z.Musa Tekkoyun shpalosi ofertën dhe mundësitë që ofron kolexhi për filloristët dhe nxënësit e shkollës së mesme.
Kryetari potencoi se bashkëpunimi ynë daton që nga gurthemeli i shkollës dhe do vazhdojë edhe tutje. Një numër i konsiderueshëm nxënësish nga shkollat tona kanë qenë, janë nxënës aktiv në kolexh. Me të arriturat e tyre mburemi si institucion dhe si prind.

Mesazhi i përbashkë ishte:

Të krijojmë kushte optimale për nxënësit tanë, të cilët nesër denjësisht do prezentojnë shkollën, veten, familjen dhe shoqërinë në tërësi!

Zyra për informim
Komuna e Tearcës
————–

На 25 март 2021 година во официјална посета беа претставниците на Приватниот колеџ „Јахја Кемал“ на чело со генералниот директор г-дин Муса Текојун, г-дин Мустафа Турал, директор на училиштето во селото Камењан придружуван од ПИАР-I г. Сирија Таук.

На состанокот ги прими градоначалникот г-дин Исен Асани и одговорниот за образование г-дин Муамет Реџепи. Тема на дискусија беше меѓусебната соработка помеѓу образовните институции, основните училишта и колеџот.
Генералниот директор, г-дин Муса Текојјун, ги откри понудата и можностите што ги нуди колеџот за ученици од основно и средно училиште.
Градоначалникот потенцираше дека нашата соработка датира уште од формирањето на училиштето и ќе продолжи. Значителен број студенти од нашите училишта биле активни студенти на колеџот. Горди сме на нивните достигнувања како институција и како родител.
Заедничката порака беше:
Да создадеме оптимални услови за нашите ученици, кои утре достојно ќе го претстават училиштето, нас самите, семејството и општеството како целина!

Информативна канцеларија
Општина Теарце

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close