Maqedoni

KRRE me subvencione për rrymën për familjet me nevojë

Komisioni Rregullator i Energjisë po kërkon mundësi, që në periudhën në vijim kategoritë e cenueshme të qytetarëve të përdorin ndihmë financiare shtesë, për mbrojtjen nga varfëria energjetike. Rregullatori tashmë ka pasur disa takime me sindikatën dhe OJQ-të, me qëllim gjetjen e zgjidhjeve afatgjata.

Related Articles

Back to top button
Close
Close