LajmeMaqedoniTopLajm

Komuna e Tearcës gjatë periudhës së Isen Asanit mori pamje ndryshe (FOTO)

Komuna e Tearcës është një nga komunat rurale e rajonit të pollogut e cila kryesohet nga Isen Asani.

Por kush është Isen Asani e çfarë bëri ai?!

Isen Asani është profesor i Historisë i cili në këtë pozitë vjen si kuadër i BDI-së. Asani ndër vite ka dhënë kontribut të jashtzakonshëm për kombin dhe lëvizjet kombëtare. Isen Asani është kryetari i cili iu përkushtua me zell komunës së Tearcës e cila pas luftës kishte një infrastrukturë të shkatëruar dhe ishte një nga zonat më të goditura. Isen Asani pas një pune të jashtzakonshme ka aritur ti ndryshoj pamjen komunës së Tearcës me invetsime kapitele në inrastrulturën rrugore, rrejtin e ujësjellsit, ndërtimin dhe renovimin e shkollave, rrugëve dhe rrugicave në të gjitha vendbanimet komunës së Tearcës sidhe qasje transparente ndaj votuesit të kësaj komune. Së fundmi komuna e Tearcës po ndërton një çerdhe për fëmij e cila do të jetë me standarde Europiane.

Related Articles

Back to top button
Close
Close