BotaEkonomiLajmeMaqedoniTopLajm

Kjo është paga mesatare në vende të botës, prin Zvicra

Zvicra, Luksemburgu, Singapori, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Katari janë venet që kanë pagën mesatare mujore neto më të madhe në botë.

Sipas një postimi të World of Statistics, Zvicra ka pagën mesatare neto prej 6687 dollarë, Luksemburgu me 5,256 dollarë, Singapori me 5,118 dollarë, SHBA me 4673 dollarë dhe Katari 4,079 dollarë.

Kjo është paga mesatare mujore neto në 96 vende:

1 Zvicra 6687 dollarë

2. Luksemburg 5,256 dollarë

3. Singapor 🇸🇬: 5,118 dollarë

4. SHBA 🇺🇸: 4673 dollarë

5. Katar 🇶🇦: 4,079 dollarë

6. Danimarkë 🇩🇰: 3630 dollarë

7. Hong Kong 🇭🇰: 3,591 dollarë

8. Holandë 🇳🇱: 3,459 dollarë

9. Norvegji 🇳🇴: 3,420 dollarë

10. Emiratet e Bashkuara Arabe 🇦🇪: 3,388 dollarë

11. Australi 🇦🇺: 3,386 dollarë

13. Gjermani 🇩🇪: 3,023 dollarë

14. MB 🇬🇧: 2,941 dollarë

16. Kanada 🇨🇦: 2,911 dollarë

18. Finlandë 🇫🇮: 2,873 dollarë

19. Suedi 🇸🇪: 2710 dollarë

22. Austri 🇦🇹: 2600 dollarë

23. Francë 🇫🇷: 2,495 dollarë

24. Koreja e Jugut 🇰🇷: 2,466 dollarë

26. Japoni 🇯🇵: 2,255 dollarë

28. Arabia Saudite 🇸🇦: 2,112 dollarë

29. Spanja 🇪🇸: 1,914 dollarë

31. Itali 🇮🇹: 1704 dollarë

39. Afrika e Jugut 🇿🇦: 1,285 dollarë

45. Kinë 🇨🇳: 969 dollarë

46. Greqi 🇬🇷: 966 dollarë

53. Meksikë 🇲🇽: 761 dollarë

60. Turqi 🇹🇷: 618 dollarë

62. Indi 🇮🇳: 591 dollarë

65. Rusia 🇷🇺: 574 dollarë

73. Brazil 🇧🇷: 452 dollarë

75. Argjentinë 🇦🇷: 421 dollarë

82. Kolumbi 🇨🇴: 376 dollarë

86. Indonezi 🇮🇩: 316 dollarë

91. Bangladesh 🇧🇩: 246 dollarë

93. Venezuela 🇻🇪: 194 dollarë

Related Articles

Back to top button
Close
Close