MaqedoniTopLajm

Isen Shabani nuk ka në plan projekte 3D,fillon të ndërtohet rruga e “Zabelit” që lidh Negotinën me Dobridollin(PAMJE)

Në komunën e Vrapçishtit fillon ndërtimi i rrugës siç quhet nga banorët e rrethit “Rruga e Zabelit” që lidh dy fshatra konkretisht fshatin Negotinë të Pollogut dhe  fshatin Dobridoll.

Kjo rrugë bën më të lehtë udhëtimin e banorëve ndërmjet dy fshatrave,mbetet ky edhe një premtim i realizuar nga z.Isen Shabani.

Related Articles

Back to top button
Close
Close