LajmeMaqedoniTopLajm

Isen Asani i jep pamje ndryshe këtij vendi…

Kreyetari i komunës së Tearcës Isen Asani vazhdon edhe më tej të jetë i angazhuar në mënyrë aktive. Asani gjatë mandatit të tij njihet si një nga kryetarët i cili në mënyrë aktive është marë me investime kapitale në infrastrukturë, kanalizime dhe ujësjellës.
Ja postimi i tij në profilin  e tij në FB.
Rregullimi i sipërfaqes së parkingut pranë spitalit të Pneumologjisë dhe Konakut të Manastirit.
Projekti është menaxhuar nga komuna e Tearcës ndërsa mjetet janë siguruar nga Byroja per Zhvillim Regjional.
Një falenderim i veçantë i shkon edhe kompanisë “Urban Plan” për finalizimin e projektit me shumë profesionalizëm dhe përpikmëri!

Urime datëlindjen kryetar Ali Ahmeti!

Related Articles

Back to top button
Close
Close