LajmeMaqedoniTopLajm

Hoxha: Lëvizja BESA garon në 23 komuna me lista për këshilltarë dhe 11 komuna me kandidat për kryetar komune

Të nderuar bashkëpartiak, aktivistë dhe simpatizantë,
Të nderuar qytetarë,
Lëvizja BESA në këto zgjedhje hyn në garë me kandidatët më të mirë, me njerëz profesionist, me integritet dhe dinjitet, të cilët me mirë do mund të artikulojnë zërin e qytetarëve dhe janë të gatshëm që të japin gjithçka nga vetvetja dhe #MeKaKrejt të hyjnë në garën e zgjedhjeve lokale.
Lëvizja BESA garon në 23 komuna me lista për këshilltarë dhe 11 komuna me kandidat për kryetar komune.

Kandidatët për Kryetar Komune:
1. Bilall Kasami – Tetovë
2. Fadil Zendeli – Gostivar
3. Kastriot Rexhepi – Çair
4. Blerim Sejdiu – Zhelinë
5. Fatmir Sabriu – Bogovinë
6. Daut Memishi – Tearcë
7. Hasim Murtezani – Saraj
8. Abdulla Qazimi – Strugë
9. Luan Ramadani – Likovë
10. Agim Kera – Dollnen
11. Senad Ahmeti – Vrapçisht

Bartësit e listave për këshilltarë:

1. Besar Durmishi – Tetovë
2. Dashmir Arifi – Gostivar
3. Ridvan Bajrami – Çair
4. Bujar Baftjari – Zhelinë
5. Fikret Shabani – Bogovinë
6. Amet Ziberi – Tearcë
7. Mevlan Morina – Saraj
8. Fatmir Emush – Strugë
9. Nestrine Abazi – Likovë
10. Elvedin Muharemi – Vrapçisht
11. Hulus Asipi – Kumanovë
12. Refik Xhemaili – Haraçinë
13. Lulzim Ismaili – Butel
14. Kadrush Jakupi – Shuto Orizare
15. Nimetulla Kadriu – Studeniçan
16. Buran Aliu – Zelenikovë
17. Ilir Kosovrasti – Dibër
18. Xhemal Mena – Ohër
19. Memet Hoxha – Resnjë
20. Bujamin Rushiti – Brvenicë
21. Burhan Abazi – Jegunovcë
22.Shenaj Zera Qamili – Dollnen
23. Sedat Ramadani – Qyteti Shkupit

#MeKaKrejt #meBESË #përKomunënTonë

– Shkroi Hoxha në facebook.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close