LajmeMaqedoniTopLajm

Hotelet “Sllavia” dhe “Kodra e Diellit” të përshtatura për vauçer për turizëm

Hotelet “Sllavia” dhe “Kodra e Diellit” informojnë se i kanë përshtatur çmimet dhe aranzhimet në pajtim me kërkesat e qytetarëve për shfrytëzimin e vauçerëve për verim të ndara nga shteti me projektin “Shtëpia është shtëpi”.

Të dy hotelet në ski qendrën “Kodra e Diellit”, të cilat janë në pajtim me SHA ESM, ndërsa me të cilët udhëheq “Elemturs”, siguruan lirime për periudhën verore dhe ofrojnë aranzhime për 4 dhe 5 pansione të plota për verim në mal.

“Hotelet ‘Kodra e Diellit’ dhe ‘Sllavia’ punojnë sipas të gjitha protokolleve të miratuara nga organet kompetente shtetërore, të cilët ofrojnë siguri për mysafirët dhe personelin”, theksojnë nga SHA ESEM.

Njëkohësisht, prej atje informojnë se po bëhen përgatitje edhe për sezonin e ardhshëm dimëror në ski-qendrën, ku nga fillimi i këtij vitit në funksion është edhe teleferiku me gjashtë ulëse, me të cilin menaxhon Elemturs.

Related Articles

Back to top button
Close
Close