LajmeMaqedoniTopLajm

Gazmend Aliu: Mund ti hiqni materialet e AAA-së, por edhe përskaj kësaj Tetovarët kanë Alternativë

Në emisionin POLEMIKË zëvendësshefi shtabit të Alternativës, Gazmend Aliu ka akuzuar se partisë së tij po i hiqen materialet propaganduese nëpër qytet nga ana e oponentëve të AAA-së, përcjellë Top24

“Ne jemi ndër të parët që kemi vendosur materialet propaganduese nëpër qytet dhe kjo falë organizimit të degës dhe rinisë së AAA-së, por është interesante fakti se materialet tona po na hiqen vetëm në pjesët ku në mbrëmje nuk ka ndriçim të mjaftueshëm e kjo dëshmon se Alternativa po ju pengon oponentëve, por ky fakt neve na gëzon dhe Tetovarët kanë Alternativë dhe do të jemi surpriza e këtyre zgjedhjeve”, tha Gazmend Aliu.Top24

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close