LajmeMaqedoniTopLajm

Faton Ahmeti; Kjo administratë nuk di të bëj dallimin mes raportit dhe llogarisë përfundimtare

Faton Ahmeti nga BDI ka replikuar Besar Durimishit rreth miratimit të llogarisë përfundimtare, ku sipas Ahmetit Besari dhe kjo administratë nuk mund të bëj dallimin mes një raposti finansiarë dhe një llogarisë përfundimtare e cila është thjeshtë një formular i cili duhet përgaditet dhe duhet miratuar, pastaj institucione tjera janë kompetente për të shqyrtuar rastet nëse ka pasur keqpërdorime dhe për këtë jemi për tu hetuar.Top24

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close