LajmeMaqedoniTopLajm

Familja e drejtorit të shkollës fillore “Dervish Cara” demanton lajmin për drejtorin

Pas publikimit të lajmit në disa media se kryetari i komunës së Bogovinës ka kthyer në detyrë drejtorin nga penzioni ka bërë që të reagojë familja e drejtorit të kthyer në detyrë.

Ata përmes një demanti kanë kërkuar që lajmi të demantohet dhe i njejti të tërhiqet duke pretenduar se lajmi është i pavërtetë dhe se vendimi i inspektoratit tregon të kundërtën dhe të njejtin e kanë dorëzuar në postën elektronike.TOP24

DEMANT

KERKOJME URGJENT TE REAGONI NE LIDHJE ME LAJMIN PER DREJTORIN E KTHYER NE PALLCISHT I POSHTEM DHE MENJEHERE TE TERHIQNI KETE SHPIFJE QE SHKON EDHE DERI TE MOSHA -LAJME QE SJANE ASPAK TE VERTETA.GJE QE VERTETOHET ME INSPEKORET E PUNES TE CILET KONSTATUAR NE KETE DREJTIM SE GJITHËCKA ESHTE NE RREGULL
SA I PERKET DREJTORIT NE KOHE FUSHATE ESHTE SHKARKUAR PA TE DREJTE DUKE MOS NDJEKUR ASNJE PROCEDURE SHKARKIMI E DUKE I PATUR TE GJITHA DOKUMENTACIONET E NEVOJSHME
ME CKA NE AFAT PREJ 15 DITESH KA PATUR TE DREJTE ANKESE..
ANKESA ESHTE BERE NE TE GJITHA INSTANCAT SHTETERORE KU TE GJITHA ORGANET E DREJTESISE KANE KONSTATUAR PER SHKELJE LIGJORE NGA ANA E ISH KRYETARIT TE  KOMUNES A.XH…ME CKA INSPEKTORIATI ARSIMOR SHTETEROR I KERKON ISH KRYETARIT TE KTHEN NE DETYRE DREJTORIN,MIREPO MEQENSE AI HUMB ZGJEDHJET PROCEDUREN LIGJORE PER TE KTHYER E NDJEK KRYETARI I TASHEM..PER TE CILEN MUND TE VERTETONI TE TE INSPEKTORIATI SHTETEROR I ARSIMIT.
NESE NUK E TERHIQNI KETE DO KENI EDHE DENONCIM PENAL EDHE CESHTJA DO SHKOJ DERI NE GJYQ PER LAJME TE RREJSHME DHE CENIM TE REPUTACIONIT MORAL
 E KENI EDHE VENDIMIN E INSPEKTORIATIT NE ATACH KENI FOTO NGA VENDIMI I INSPEKTORIATIT

Related Articles

Back to top button
Close
Close