LajmeMaqedoniTopLajm

Edhe Dibra protestoi kundër shtrenjtimit të rrymës

Në organizim të grupit të tifozëve “Sokolat”, të klubit të futbollit “Korab”, të përkrahur edhe nga organizata tjera qytetare, pasdite në Dibër është mbajtur protestë kundër shtrenjtimit të rrymës.

Numër i madh i dibranëve janë tubuar para pikëpagesës së EVN-së, që gjendet në qendër të qytetit.

Para të tubuarve, përfaqësuesi i organizatorëve, Ardit Fetahu lexoi katër kërkesa, mes të cilave edhe kërksa që të anulohet vendimi i Komisionit rregullator për shtrenjtimin e e çmimit të energjisë elektrike.

“Kërkojmë të shfuqizohet monopoli i shërbimeve të EVN-së dhe të të përmirësohet sjellja e tyre jokorrekte ndaj konsumatorëve dhe gjithsesi të shpërndahet Komisioni rregullator, trup që u shërben interesave të grupeve afarsite dhe korporatave në dëm të gjendjes shumë të vështirë të qytetarëve”, tha Fetahu.

Kërkesa e katërt ishte të formohet trup i pavarur arbitrar në shërbim të qytetarëve, që të kontrollohet cilësia e shërbimeve energjetike.

Related Articles

Back to top button
Close
Close