LajmeMaqedoniTopLajm

Dymbëdhjetë të infektuar të rinj nga Kovid-19 në Kërçovë

“Sot tek ne janë shënuar 12 persona të rinj të infektuar. Të gjithë mjekohen në kushte të shtëpisë, nën mbikëqyrjen e mjekëve të tyre amë dhe gjendja e tyre e përgjithshme shëndetësore është stabile. Kuptohet të gjithë janë në izolim, Tre persona e fituan betejën me virusin. Nga ana tjetër sot për fat të keq kemi një pacient të vdekur të moshës 72 vjeçare, që e humbi betejën me virusin”, theksoi dr.Xhabir Bajrami, anëtar i shtabit komunal të krizës në Kërçovë.Deri tash në Kërçovë ka 172 raste , janë aktiv 105

Ai apeloi tek të gjithë qytetarët që t’u përmbahen rekomandimeve të dhëna nga institucionet kompetente shëndetësore.

Related Articles

Back to top button
Close
Close