LajmeMaqedoniTopLajm

Dr.Florin Besimi, Sinonim i fitores, urtësisë e humanitetit

Dr Florin Besimi,kandidati i BDI-së nr 2 në nj.z.6 në opinion është i njohur edhe me shkurtesën Dr Lili, jeta dhe vepra i vulosen me dy atribute fitore dhe humanizëm ,është sinonimi i fitorres tek partia politike BDI me udhëheqjen e degës së Tetovës dhe i humanizmit me punën si mjek dhe njëherit udhëheqës drejtor spitali që e dalluan nga drejtorët e mëparshëm . Nga do që të kthesh kokën humanizmin e Lilit e gjenë mes njerëzve pa dallim partie, feje dhe etniteti. Në këtë kohë pandemie u është gjendur pranë shumë familjeve dhe të prekurve të tyre .Ka ditur edhe të mbetet vonë,me ta …ka mbajtur edhe kujdestarinë që tu jetë pranë .Një fjalë e bukur në Malësinë e Sharrit thotë trimin vrae ama hakun mos ia ha dhe për kët Tetova nuk e diskuton emblemën e tijë, veprën ikonike të tijë …Tetova e njeh Dr Lilin…e ai i tillë është dhe do të mbetet…asnjëherë vonë për humanizëm.përherë i shpejtë në krye të detyrës…Më në fund edhe Tetova krenare për deputetin e saj por edhe mjeksia për humanistin…

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close