MaqedoniTopLajm

Doktor Dashmiri nga Bogovina humbi betejën me Kovid

“Të Allahut jemi, dhe tek Ai do të kthehemi”
Dr. Dashmiri 41vjeç nga fshati Bogovinë humb betejën me covid 19!! Allah, mëshiroje dhe bëje prej banorëve të xhennetit in shaa Allah.

Mjekët janë luftëtarët më të mëdhejnjë kundër çdo virusi dhe sëmundje në kohë pandemie, nëse ata humbin jetën gjatë këtyre betejave të rënda, in shaa Allah janë shehid dhe Allahu i bëft banorë të xhennetit, kurse familjarve, shokve dhe miqve Allahu ju dhasht durimin.

Ata mjek që humbën këtë betejë: Allah fali dhë mëshiroji dhe banorë të xhennetit bëji, ndërsa ata që janë në luft të vazhdueshme: ruaji dhe jepu shëndet dhe jetë të gjatë! (Fshati Bogovinë)

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close