LajmeMaqedoniTopLajm

Deri në orën 11 në Kumanovë kanë votuar 14,12%, në Likovë 10,45% dhe në Nagoriçan të Vjetër 12,72% të votuesve

Kumanovë, 15 korrik 2020 (MIA) – Sipas të dhënave të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, në Kumanovë jehona deri në orën 11 është 14,12, në Likovë 10,45 për qind, ndërsa në Nagoriçan të Vjetër 12,72 për qind.

“Të drejtë vote në Kumanovë kanë 92.167 votues”, theksoi sot kryetari i KKZ Kumanovë, Dragan Jovanovski.

Kryetari i KKZ Likovë, Lirim Jashari informoi se në komunë, të drejtë vote kanë 25.632 votues të cilët do të votojnë në 36 vendvotime. Nga KKZ Nagoriçan i Vjetër të drejtë vote kanë 3.322 persona të cilët votojnë në 36 vendvotime, ndërsa procesin do ta realizojnë 38 borde zgjedhore.

Related Articles

Back to top button
Close
Close