LajmeMaqedoniTopLajm

Çulev: Parregullsitë zgjedhore do të sanksionohen pa dallim se nga cila parti politike vijnë

Ministri i MPB-së, Nace Çulev gjatë vizitës së tij në SPB – Veles tha se “duhet të parandalohet çdo lloj i parregullsive zgjedhore”.

“Duhet të sanksionohen, pa dallim se nga cila parti politikevinë. Duhet të vendosim akcentin në planet operative për parandalimin e ryshfetit dhe kërcënimet ndaj votuesve gjatë realizimit të të drejtës së tyre të garantuar”, tha Çulev.

Ai tha se nga kolegët është informuar se ka tendencë të uljes së krimit klasik.

“Temë kryesore ishte organizimi i zgjedhjeve fer, të sigurta, të qeta dhe demokratike. U diskutuan planet për organizimin e zgjedhjeve. U njoftova se do të ndërmerren aktivitetet operative dhe në vendvotime do të ketë mjaftueshëm policë”, tha Çulev.

Related Articles

Back to top button
Close
Close