LajmeMaqedoniTopLajm

Bombë e re audio me pretendime tronditëse të një personazhi nga Manastiri: Vice dhe Trajce Zaevi japin dritë jeshile dhe ndajnë kartonë të kuq ?!

Një bombë e re audio e postuar në YouTube, e transmetuar nga portalet e opozitës, përmban pretendime tronditëse nga Vice dhe Trajce Zaevi, si dhe njerëz përreth tyre, nga një figurë polemike që pretendohet se ishte njëfarë Goran Dimovski nga Manastiri me një pseudonim “Тушникот” informon ts.

Mediat që transmetojnë “bombën” pohojnë se turisti është duke zhvilluar një bisedë me Stojce Çifligaroski, pronar i “SV Invest”, një kompani që u soll në lidhje me Vice Zaev dhe e cila është një nga kompanitë që fiton tender në REK “Manastir”.

Në regjistrimin audio, “Tushnikot” krenohet se ka marrë një dritë jeshile nga një Rasho, i cili dyshohet se është Radisa Bojoviç, dhëndër i Zoran Zaev, dhe do të ishte takuar me vëllain e Zoran, Vice Zaev, për të ndezur makinën e një njeriu nga Manastiri, një Chaki nga VMRO-DPMNE dhe e ekzagjeroi atë shumë percjelle ts.

Në video, “Tushnik” thotë se në Strumicë ai fitoi 30-40 mijë euro përmes një avokati për nxjerrjen e një njeriu nga paraburgimi, për të cilin ai mori një orë ari si shpërblim. Përmendet edhe biznesi i kanabisit.

“Tushnik ” po kërkon mbështetjen e Cifligaroskit, në mënyrë që të mos pyesë Vice Zaev.

“Dhe është ndryshe kur të vijnë zgjedhjet, le t’i rrahin, atëherë unë do të kërkoj diçka tjetër”, njofton personazhi nga Manastiri. Cifligaroski i premton një pagese të shpejtë dhe “Tushnik” kërkon një makinë pa dokumente, për të cilën do ti duhet.

Related Articles

Back to top button
Close
Close