LajmeMaqedoni

Bogovinë: Qytetari NPK Sharri hudhë mbeturinat në tokat pjellore në fusha

Gjatë ditës së djeshme një qytetarë në redaksinë e portalit TOP24 ka aritur një foto ku shihet kamioni i NPK-Sharri duke rrugëtuar në fushat e komunës së Bogovinës ku po bartë mbeturinat pasi pauzoi për një kohë të gjatë shkruan TOP24.

Qytetari në reagimin e tij shkruan ” unë sjam kundër të mblidhen mbeturinat por të njejtat jo të hudhen në fushat tona sepse ne këtu mbjellim bukën dhe punojmë, nuk mund të rezikojmë jetën e qytetarëve vet kryetari e di rëndeësinë e kësaj dhe këtë foto e kam bërë që ai të intervenojë sa më shpejt dhe të ndërpres këtë dukuri ndërsa mbeturinat të dërgohen në Rusino ose në Drislla” shkruan qytetari përcjellë TOP24.

Related Articles

Back to top button
Close
Close