MaqedoniTopLajm

Blerim Bexheti: Jo vetëm Shkupi, po as Qeveria nuk bëhet pa shqiptarët

Kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti në ClickPlus në TV21 tha se pa shqiptarët nuk bëhet as Qeveria, duke shtuar se kjo është një e arritur e madhe në politikë.

“As Qeveria nuk bëhet pa shqiptarët dhe kjo është një ndër të arriturat më të mëdhajat tonat në politikë. Dhe kjo është një ndryshim i kontekstit që ka ndodh pas vitit 2001 dhe kjo është ajo e mira e përbashkët. Pastaj vazhdojmë me garën e brendshme. Sigurisht që Shkupi është i rëndësishëm si çdo komunë tjetër në bazë të ligjit për vetë-qeverisle lokale, por më tepër është i rëndësishëm në aspektin zhvillimor”, tha Blerim Bexheti – kryetar i Komunës së Sarajit.

Related Articles

Back to top button
Close
Close