LajmeMaqedoniTopLajm

Bilall Kasami, zgjedhë njerzit meritorë në pozicione kyçe

Mbrëmë kuvendi i Republikës së Maqedonisë ka votuar zv.ministrat eri të qeverisë LSDM+BESA+BDI. Në kuadër të kësaj janë zgjedhur edhe 2 zëvendes ministra nga radhët e Lëvizjes Besa, Arafat Shanin dhe Sadat Sulejmani. Të dy kuadrot janë përzgjedhje e merituar të cilët janë dëshmuar si kuadro edhe më herët.

Lëvizja Besa në këtë përbërje do të drejtoj Ministrinë e Bujqësisë, zv.Ministrin e Arsimit sidhe me zv.ministrin e kulturës.

Related Articles

Back to top button
Close
Close