LajmeMaqedoniTopLajm

Besar Durmishi: Ndërmarja për transport nuk ka pasur asgje ligjore dhe nuk ka pasur asnjë të punësuar

Kryetari i këshillit të Komunës së Tetovës, Besar Durmishi gjatë seancës së sotme në këshillit të komunës ka potencuar se në Ndërmarrjen Transportin e qytetit nuk ka pasur asnjë të punësuar duke filluar nga drejtori i ndërmarrjes e gjerë te të punësuarit dhe shoferët shkruan TOP24.

Durmishi më tej theksoi se Drejtori i ndërmarrjes dhe shoferët kanë qenë të angazhuar me kontratë në vepër në komunën e Tetovës dhe jo ndërmarrjen sidhe se ndërmarja nuk ka pasur as licencat për funksionim dhe as sistematë për organizimin e punës dhe vendeve të punës përcjellë TOP24.

Related Articles

Back to top button
Close
Close