LajmeMaqedoniTopLajm

BDI- GOSTIVAR tregon unitet dhe fuqi (VIDEO)

BDI dega Gostivar përmes një video spoti të publikuar në Fejsbuk ka treguar Unitet dhe Fuqi.

Në spotin e përgatitur me pjesëmarrjen e qindra anëtarë në rrugën dhe Urën e ndërtuar në qeverisjen e BDI në Gostivar.

Me sloganet: Autokton, Ecim bashkë, Ndërtojmë Ura, Të barabartë, Guxojmë, Besojmë, Koha për Kryeministrin Shqiptar, Vot 9 spoti është shpërndarë gjithë andej.

Nga BDI dega në Gostivar pohojnë që spoti me 1000 anëtarë tregon unitetin dhe fuqinë e partisë në Gostivar.

Në video shihen anëtarë të Forumit Rinor, Forumit të Gruas, funksionarë dhe ish funksionarë partiak si dhe kanidatët për deputetë.

Nga kjo parti thonë që i gjithë ideja dhe projekti për video klipin erdhi nga struktura e partisë dhe se realizimi është bërë në mënyrë vullnetare nga aktivi i partisë.

https://www.facebook.com/watch/?v=693356631221027&t=0

Related Articles

Back to top button
Close
Close