LajmeMaqedoni

Arrestohen pesë persona, fotografuan fletëvotimet

Pesë persona në periudhën nga ora 11:00 deri në orën 14:00 janë kapur nga policia duke u fotografuar nga fletët e votimit duke ushtruar të drejtën e votës, njofton MPB.

Në ora 11:10 është raportuar se në fshatin Koxhali, komuna e Radovishit, në vendvotimin numër 1602 S.A. nga fshati Koxhali ka fotografuar fletën e votimit. Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit, pas së cilës do të dorëzohet parashtresa përkatëse.

– Rreth orës 12:15 minuta është raportuar se në vendvotimin numër 2683/1 në Shkup A.S. (40) nga Shkupi ka fotografuar fletën e votimit. Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit, pas së cilës do të dorëzohet parashtresa përkatëse.

– Rreth orës 12:15 është raportuar se A.I (48) nga Ohri ka fotografuar fletën e votimit në vendvotimin numër 1271 në Ohër. A.I. është ndaluar në stacionin policor dhe pas dokumentimit të rastit do të dorëzohet parashtresa përkatëse.

– Në ora 12:35 është raportuar se DT (42) ka fotografuar fletën e votimit në vendvotimin nr. 0006 në Berovë. DT është ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të rastit do të dorëzohet parashtresa përkatëse.

– Në ora 13:57 është raportuar se në vendvotimin 2555 në Shkup S.S. ajo fotografoi fletën e votimit. Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit, pas së cilës do të dorëzohet parashtresa përkatëse, thuhet në raportin e MPB-së.

Related Articles

Back to top button
Close
Close