LajmeMaqedoniTopLajm

Arjaniti është përzgjedhja më e mirë për Ministër të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë Ujërave!

Elmedin Memishi

Zgjedhjet e 15 Korrikut ishin një sfidë shumë e rëndë jo vetëm për subjektet politike por edhe për të gjithë shtetin, sepse për herë të parë u organizuan zgjedhje në kohë pandemie. Fushata ishte veçantë, për dallim nga herat tjera. Por, zgjedhjet e 15 Korrikut, ishin një sfidë në vete edhe për Lëvizjen BESA, sepse për herë të parë u bë një koalicion parazgjedhor në mes një partie shqiptate dhe maqedonase. Gjatë fushatës u zotuam që në ekzekutiv do të dërgojmë kuadrot më të mirë për të përfaqësuar qytetarët sa më mirë dhe më ndryshe nga herat tjera.
Besoi fuqishëm se ardhja e ardhja e Arjanitit në krye të MBPEU, do të ndryshojë mënyrën e funksionimit të pushtetit në vend. Është post më se i merituar për të, sepse me maturinë e tij dhe qetësinë e tij, bëri shumë punë për të mirën e përgjithshme. Ai do të përmirësoj gjendjen e bujqve tanë, pa dallim përkatësia etnike dhe fetare. Andaj, une nuk dyshoj aspak në kapacitetet e Ministrit Hoxha, sepse ai e dëshmoi me vepra dhe punë veprimtarinë e tij politike.
Më të fuqishëm atë e bën edhe përkrahja e kryetarit Bilall Kasami, i cili ia besoj udhëheqjen e një Ministrie kaq të fuqishme.
Të jemi krenar të gjithë, suksesi nuk do të mungojë!

Related Articles

Back to top button
Close
Close