LajmeMaqedoniTopLajm

Arianiti i Besës e mba fjalën e dhënë, dëmshpërblehen të gjithë bujqit e Prespës

Në mbledhjen e sotme të Qeversë është sjell vendimin për të dëmshpërblyer të gjithë bujqit nga rajoni i Prespës, tokat e të cilëve janë dëmtuar për shkak të vërshimeve , në muajin Korrik të vitit 2019.

-Dëmshpërblimet do të jenë në vlerë prej 30% nga dëmi I vlerësuar.Kjo Qeveri po tregon kujdes të veçantë për bujqit.Vërshimet kanë shkaktuar dëme serioze ndaj prodhimeve bujqësore, prandaj me forcat e përbashkëta do të vazhdojmë t’i mirëmbajmë dhe zhvillojmë prodhimet bujqësore, ndërsa bujqit e dinë që kjo Qeveri e posaçërisht ne si ministri gjithmonë do të jemi partnerë te bujqve.

Related Articles

Back to top button
Close
Close