LajmeMaqedoniTopLajm

Ali Ahmeti në Tetovë fiton Teuta Arifi sepse ata janë mirë të organizuar

Për garën e Tetovës kreu i  BDI-së ishte i prerë se në Tetovë ka strukturë mirë të organizuar dhe se atje do të jetë Teuta Arifi kryetare në katër vitet e ardhëshme sepse Teuta ka punuar mjaftueshëm. TOP24

Related Articles

Back to top button
Close
Close