Lajme

Ali Ahmeti: Këto janë zgjedhje të imponushme nuk bëjmë politika ditore, ne kemi projekte afatgjate dhe strategjike

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti në fjalimin e tij të mbrëmshëm në konvetën e BDI-së është shprehur se këto zgjedhje janë të imponuar dhe se ne nuk kemi ditur e as nuk na ka vënë  në dieni askush se smunden me menaxhu.

“Po të ishte kërkuar ndihmë do ua jepnim, ne nuk e bëjmë këtë rivalitet për të matur forcat se ska forcë që na përballon, ne nuk bëjmë rivalitet për tu dukur, e bëjmë për të ndihmuar qytetarët e Tetovës dhe për ta  ndihmuar kryetarin aktual të Tetovës, ne jemi të vetëdishëm se mandati i tij vazhdon” tha Ali Ahmeti. Top24

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close