LajmeMaqedoniTopLajm

Abdul-selam Selami: Vetëm për 5 ditë rekord aplikime për subvencione në bujqësi për vitin 2020

Për seriozitetin dhe përkushtimin në punë gjithmonë flasin numrat.

Nga dita e martë (07.07.2020) deri sot (12.07.2020) janë dorzuar mbi 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ aplikacione për shfrytzimin e subvencioneve për vitin 2020 për tokat e mbjellura me grurë, elb misër…, për kopshtari, për mirmbajtjen e pemishteve, për mirmbajtjen e hardhive të rrushit, per kafshë të shënuara dhe evidentuara në AUV (lop, dele, dhi), për bletari.

Inkurajojm bujqit që në mënyrë të njejtë të vazhdojn deri në 30.07.2020 të aplikojnë dhe të shfrytëzojnë mjetet financiare që ju takojnë.

Related Articles

Back to top button
Close
Close