LajmeMaqedoniTopLajm

A ka hierarki tjetër MPB që shpërndan deklaratë që bie ndesh me Ministrin Agim Nuhiun ,kush e nënshkroi deklaratën ?!

www.telegrami.mk …sot ka nxehur opinionin në Maqedoninë Veriore paraqitja e Ministrit Agim Nuhiu lidhur me mbishkrimet edhe në Gjuhën Shqipe në uniformat e Policisë së Maqedonisë së Veriut

Pas përqafimit nga opinioni shqiptar të kësaj deklarate ,u paraqitën dy këndvështrime në opinion .Pra filloi ndarja në dy mendime politike në skenën politikëbërse në Maqedoninë Veriore nga këndvështrimet e blloqeve politike pra bllokut politik të shqiptarëve të BDI-së,dhe bllokut politik të maqedonasëve kësaj rradhe Qeverisë ose shkurt e shqip deklaratës nga web faqja zyrtare e MPB -së,lidhur me uniformat dhe mbishkrimet

linku https://mvr.gov.mk/vest/12626

Nuk do ndalemi në a është ligjore ,na interson morali i veprimit dhe mohimit të MPB-së qendrore , dhe pse me kaq vonesa mbishkrimet në Gjuhën Shqipe janë gjithëandej ,dhe pse Ministri Agim Nuhiu zgjodhhi FB për paraqitje jo web faqen zyrtare ministër i së cilës është .Por shkurt e shqip në web faqen zyrtare për opinion si reagim doli kërkesa se duhet kështu e kështu pra u dhanë paraqitjet juridike .Ok edhe pse nuk është Ok.Shhtrohet pyetja kush është nënshkruesei i kësaj dekklarate për mediat dhe kush dha urdhër për botim te web faqja zyrtare ,që sipas logjikës Agim Nuhiu si Ministër duhej të dinte dhhe të jepte aminin por nuk është aq i huqur dhe nuk do delte kundër vetes,ta lejonte botimin ,pra kush nënshkroi dhe pastaj gjitha mediumet e morën nga web faqja zyrtare e MPB…sepse nesër mos dhashtë zoti ndonjë situatë më e rëndë del dikush dhe pa nënshkrim të Ministrit cilit do qoftë boton ndonjë deklaratë edhe më e rëndë,ku do thirreshin edhe MPB por edhe qytetarët .Pra një pyetje për Agim Nuhiun nëse nuk je ti Ministri i MPB dhe në atë hierarki nuk je njëshi shko në shpi…nëse je NJËSHI ..hiqe deklaratën nga web faqja që tu tregosh se ti je njëshi dhe mer masa për largim të ADMINIT…telegrami.mk

Related Articles

Back to top button
Close
Close