MaqedoniTopLajm

6 mijë denarë në ditë për pacientët me Kovid-19 që do të kurohen në spitalet private

Fondi Shëndetësor i Republikës së Maqedonisë dhe Spitalet private kanë arritur marrëveshje, sipas së cilës qeveria obligohet që Spitaleve private t’ju paguaj nga 6 mijë denarë në dit për kurim të pacientëve me virusin korona. Kjo është marrëveshja që kanë arritur Fondi Shëndetësor me pronaret e dy spitaleve private ne vend.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close