Maqedoni

504 shkelje të masës për mbajtjen e maskës

Ministria e Punëve të Brendshme informon se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi.

Nga kjo ministri thonë se në 24 orët e fundit (10/11.09.2020) janë regjistruar 504 shkelje në lidhje me masën për mbajtjen e maskës.
MPB apelon tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close