MaqedoniTopLajm

317 të infektuar, 104 të shëruar dhe katër viktima nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 1990 testime, ndërsa janë regjistruar 317 raste të reja të covid-19:

 • Shkup 182
 • Kumanovë 12
 • Dibër 3
 • Shtypje 13
 • Prilep 5
 • Tetovë 8
 • Veles 7
 • Bitola 6
 • Ohër 1
 • Kavadarci 4
 • Gostivar 11
 • Gjevgjelia 12
 • Strumicë 12
 • Kriva Palanka 3
 • Radovish 5
 • Koçani 18
 • Valandovë 3
 • Delçevo 2
 • Sveti Nikole 4
 • Kiçevo 4
 • Resen 1
 • Negotino 1

4 persona janë të vdekur, nga Shkupi (59)), Struga (65 vjeç), dy pacientë nga Gostivari (71 dhe 76 vjeç).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 104 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 24
 • Kumanovë 12
 • Shtip 3
 • Prilep 14
 • Tetovë 8
 • Strugë 3
 • Veles 3
 • Bitola 5
 • Kavadarci 2
 • Gostivar 7
 • Gjevgjeli 1
 • Strumicë 4
 • Radovish 4
 • Kochani 6
 • Probistip 2
 • Makedonski Brod 1
 • Pehçevo 1
 • Berovë 2
 • Vinicë 1
 • Kërçovë 1

Gjithsej janë bërë 199.372 testime Covid-19. në vend. Asnjë testim brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë shkon në 19413, numri i pacientëve të shëruar është 15749, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2892.

Related Articles

Back to top button
Close
Close