LajmeMaqedoniTopLajm

138 raste të reja me COVID-19, 144 pacientë të shëruar dhe 7 kanë humbur jetën

Ministria e Shëndetësisë informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1621 testime të realizuara 138 persona kanë rezultuar pozitiv me virusin korona, përcjell Gazeta Express.

Shkup-47, Kumanovë-17, Dibër-10, Shtip-16, Prilep-2, Tetovë-2, Veles-5, Manastir-5, Ohër-2, Kavadarc-1, Gostivar-10, Kriva Pallankë-1, Koçan-5, Probishtip-1, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-6, Vinicë-2, Kratovë-1, Kërçovë-3 dhe Resnjë-1.

Instituti i Shëndetit Publik sot ka regjistruar 144 pacient të shëruar. Shkup-105, Shtip-9, Prilep-2, Tetovë-4, Veles-1, Manastir-5, Gostivar-1, Koçan-4, Probishtip-1, Demir Hisar-2, Berovë-1, Kërçovë-7 dhe Resnjë-2.

Gjatë 24 orëve të fundit 7 pacient e kanë humbur betejën me korona virusin. Dy pacient nga Shkupi dhe nga një pacient nga Makedonski Brod, Kërçovë, Manastir, Dibër dhe Shtip. Nëpër qytete sot dukej kështu /

Shkup 4856, aktiv 1426

• Kumanovë 1066, aktiv 263

• Dibër 205, aktive 117

• Shtip 836, aktiv 431

• Prilep 333, aktiv 53

• Tetovë 1045, aktiv 225

• Struga 449, aktive 195

• Velesi 225, aktiv 22

• Manastiri 142, aktiv 71

• Ohër 274, aktiv 86

• Kavadarci 61, aktiv 44

• Gostivar 450, aktiv 269

• Gjevgjeli 22, aktiv 11 (* 7 persona nga PE Gjevgjeli janë banorë të Dojran, 3 të Bogdanci)

• Strumica 36, ​​aktiv 20

• Kriva Palanka 25, aktive 11

• Radovish 29, aktiv 23

• Krusheva 16, aktive 9

• Koçani 104, aktiv 24

• Probistip 53, aktiv 20

• Demir Hisar 32 vjeç, aktiv 26

• Makedonski Brod 26, aktiv 21

• Pehchevo 6, aktiv 0

• Berovo 5, aktiv 1

• Valandovo 6, aktiv 0

• Vinica 16, aktiv 12

• Delchevo 5, aktiv 4 (* 4 persona nga PE Delçevë janë nga Makedonska Kamenica)

• Kratovo 14, aktiv 8

• Sveti Nikole 222, aktiv 175

• Kërçova 160, aktive 97

• Resen 147, aktiv 31

• Negotinë 25, aktiv 5 (* 10 persona nga PE Negotino janë banorë të Demir Kapisë)

Related Articles

Back to top button
Close
Close