MaqedoniTopLajm

112 të infektuar, 159 të shëruar dhe tetë viktima nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 1372 testime dhe janë regjistruar 112 raste të reja të covid-19:

 • Shkup 46
 • Kumanovë 7
 • Shtip 1
 • Prilepi 2
 • Tetovë 1
 • Strugë 6
 • Veles 4
 • Bitola 7
 • Ohër 4
 • Gostivar 3
 • Strumicë 11
 • Radovish 3
 • Kochani 4
 • Probistip 1
 • Berovë 1
 • Valandovë 1
 • Vinicë 1
 • Deleçevo 1
 • Kratovë 1
 • Sveti Nikole 4
 • Kërçovë 2
 • Resen 1

Në gjendje spitalore, 8 pacientë nga Tetova (73 g), Strumicë (58 g), Delçevo (55), dy nga Struga (80 dhe 74 g) dhe tre pacientë nga Shkupi ( 53,76 dhe 82).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 159 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 42
 • Kumanovë 8
 • Shtypje 3
 • Prilep 8
 • Tetovë 10
 • Strugë 6
 • Veles 4
 • Bitola 3
 • Ohër 10
 • Kavadarci 2
 • Gostivar 13
 • Gjevgjeli 11
 • Strumicë 4
 • Kriva Palanka 2
 • Radovish 2
 • Krushevë 2
 • Kochani 4
 • Probistip 1
 • Makedonski Brod 2
 • Pehçevo 1
 • Berovë 3
 • Valandovë 1
 • Vinicë 2
 • Delçevo 8
 • Sveti Nikole 3
 • Kërçovë 3
 • Resen 1

Deri më tani janë bërë gjithsej 187.080 testime Covid-19. në vend. Asnjë testim brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 17786, numri i pacientëve të shëruar është 14801, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2248.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close