LajmeMaqedoniTopLajm

Zëvendës kryeministri Grubi sonte në TV21, Click Plus

Zëvendës kryeministri Artan Grubi sonte është mysafir në emisionin CLICK PLUS në TV21 me gazetarin Fatmir Aliu. Grubi sonte do të sqaroj të gjitha dilemat e ngritura në opinion dhe për këtë mund të parashtroni pyetje.

Kujtojmë që Artan Grubi është zëvendës kryeministri i parë që ka status të veçant dhe që përcaktohet me regulloren e qeverisë si zëvendës kryemnistri i parë në qeverinë e Zoran Zaev.

Related Articles

Back to top button
Close
Close