LajmeMaqedoniTopLajm

Voton Artan Grubi

Zëvendëskryeministri, Artan Grubi ka shfrytëzuar të drejtën e votës në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale.

Grubi përmes Facebook ka shkruar se zgjedhjet lokale kanë rëndësi të veçantë.

“Ditë e bukur për të votuar dhe për të shprehur dhe përsëritur vullnetin tonë politik lokal për katër vitet në vijim.
Zgjedhjet lokale kanë rëndësi të veçantë për përditshmërinë në lagjet tona, por edhe për ndërtimin e partneritetit me institucionet qëndrore në mënyrë që të realizojmë proektet e premtuara para qytetarëve” ka shkruar Grubi.

Related Articles

Back to top button
Close
Close