LajmeMaqedoniTopLajm

Thaçi pres që partitë politike maqedonase ta ndryshoj kushtetutën

Menduh Thaçi në CLICK PLUS thotë se ai dhe partia e tij presin që partitë maqedonase të marin inciativë për ndryshimin e kushtetutës dhe shqiptarët të mos jenë numra. Thaçi tha se ai dhe populli shqiptarë ekanë dëshmuar se kurë nuk kanë pasur probleme me identitetin e maqedonasve.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close