MaqedoniTopLajm

Tetovë: Ministra e drejtorë të BDI-së humbën në lagjet e veta, ja numrat

Bashkimi Demokratik për Integrim ka humbur në vendbanimet më të mëdha të Tetovës. Edhe pse BDI si Qeveri po ashtu edhe në pushtetin lokal ka një numër të madh të zyrtarëve të saj, ata prapëseprapë nuk arritën që të mbajnë votat në lagjet dhe vendbanimet ku jetojnë.

Teuta Arifi e cila banon në një lagje me Fatmir e Florim Besimin, si dhe drejtorin e NPK “Tetova” Tushi Dervishi ka humbur në lagjen Çarshi e Epërme ku banon edhe vetë Bilall Kasami.

Besa ka marrë 688 vota ndërsa BDI 644 vota.

Humbje më të thellë se kjo BDI ka pësuar në Xhepçishtë, vend ku jeton drejtori i “Rrugëve të Maqedonisë” Ejup Rustemi.

XHEPÇISHT
Bilall Kasami – 1019 vota
Teuta Arifi – 843 vota

Në lagjen qendër BDI ka disa zyrtarë të saj, mes tyre edhe vetë shefin kabinetit të Teuta Arifit, Armend Fazliu, ku kanë humbur 2 me 1.

LAGJJA QENDËR
2256 vota për Bilall Kasamin
1132 vota për Teuta Arifin

Humbje të thellë integristët kanë pësuar edhe në Reçicë të Vogël, ku jetojnë tre drejtorë nga radhët e BDI-së. Adem Avziun drejtor i “Elem Turs-it”, Remzi Abdullahu – zëvendësdrejtor Agjencisë së Pagesave si dhe drejtori i radiodifuzionit Festim Halilin.

Related Articles

Back to top button
Close
Close