LajmeMaqedoniTopLajm

Tetovë; Edukatoret dalin pozitive në çerdhen Teteks

Një grup mësimdhënsish në çerdhen Teteks janë futur në izolim për shkak se një nga edukatoret ka rezultuar pozitive ne KOVID19.

“Nuk është një sëmundje që mund të përhapet vetëm në çerdhe, mundet edhe në shtëpi të sëmuren, kështu që deri tani nuk kemi pasur probleme vetëmse një grup e kemi ne izolim. Të dya koleget janë në gjendje të mirë shëndetsore sidhe fëmijët e njërës nga koleget. Me prindërit jemi në kontakt të regullt dhe ata na kanë njoftuar se deri tani nuk kanë simtoma tha drejtoresha e Çerdhes”RINIA”- Teteks znj. Ramie Dauti.

Rasti me çerdhen Teteks është vetëm një nga rastet që ndodhini në çerdhet e Maqedonisë që gjatë testimeve kanë rezultuar pozitiv.

Nga ministria për punë politike dhe sociale si dhe nga ministria e shëndetsisë thonë se kujdesi në çerdhe do të vazhdoj. Nëse kemi përhapje të virusit do të mund të meret ndonje vendim tjetër.

Related Articles

Back to top button
Close
Close